tel: (+31) 628955625

   info@kraamzorgcora.nl

Kraamtijd

Vanaf het moment dat je bij me ingeschreven staat houden we contact. Wanneer je ongeveer 34 weken zwanger bent kom ik persoonlijk kennismaken en de bevalling (bij thuisbevalling) en jullie wensen rondom de kraamzorg met je doornemen.
Met de door mij geboden Kraamzorg hoop ik moeder en kind een goede start te geven in een nieuw avontuur dat ouderschap heet.

Ik vind het belangrijk dat je gedurende de gehele kraamtijd met één kraamverzorgende te maken hebt. Een kraamverzorgende die je ook buiten werktijd vragen kunt stellen omdat je er zelf even niet uitkomt. De eerste dagen is de zorg voor moeder en kind het belangrijkste zodat ze kunnen herstellen en wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Als je borstvoeding wilt geven dan besteden we daar samen de eerste dagen veel aandacht aan zodat jullie daar optimaal van kunnen genieten.

Naast moeder en kind verzorgen doe ik ook licht huishoudelijk werk, je wilt bijvoorbeeld wel in een fris bed liggen, schone kleding aan kunnen trekken en naar een schoon toilet gaan. Ook de eventuele andere kinderen in het gezin en de partner worden niet vergeten.
Zo werken we er samen naar toe dat je na de kraamtijd weer in staat bent zelf de zorg voor je gezin op je te nemen.